Werkwijze Bouwbedrijf Prinsen V.O.F.Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Algemene werkwijze

Zoekt u een bouwbedrijf dat net zo betrokken is bij uw bouwplannen als uzelf? Bouwbedrijf Prinsen V.O.F. denkt en werkt graag met u mee tijdens alle fases van uw project. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook!

 • Persoonlijk gesprek

  Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken.

 • Inventarisatie van uw wensen

  Alle werkzaamheden brengen wij samen met u in kaart. Samen bespreken wij de volgende onderwerpen:

  - Uw bouwproject
  - De bouwtekening (wanneer nodig)
  - De vergunning (wanneer nodig)*
  - Omvang van de werkzaamheden
  - Gewenste bouwperiode

  Op basis van het overzicht van uw wensen en keuzes sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe.

  * Toelichting bij vergunningen
  Belangrijk is waar u de aan- of uitbouw wilt plaatsen. In de regel geldt, dat alles wat grenst aan de openbare ruimte (weg of groen) zoals de voorkant en bij hoekwoningen de zijkant van de woning,een grotere invloed heeft op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant worden gebouwd. Daarom mag een aan- of uitbouw aan de voor- of zijkant van de woning meestal niet zonder vergunning worden gebouwd.

  Als u op de onderstaande link klikt, wordt u doorverwezen naar de site van VROM. Hier kunt u direct zien of uw een vergunning moet aanvragen. Doe een vergunning check via het omgevingsloket.


 • Offerte

  Uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen de offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden. Misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden worden hiermee voorkomen. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel na wat aanpassingen), ontvangen wij van u een getekende offerte retour en zal er een startdatum worden overlegd.

 • Planning

  Wij werken nauw samen met onze onderaannemers (stukadoor, elektricien, schilder en loodgieter, enz.). U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, zodat alles volgens planning loopt.

 • Uitvoering

  Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien, vanwege angst voor overlast of rondslingerend bouwafval. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten.

 • Tussentijds contact

  Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk. U hebt daarom ook één contactpersoon (Wim Prinsen) tijdens het gehele bouwproces. Tussentijds bespreken wij regelmatig de voortgang met u.

 • Oplevering

  Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door. Wij controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens afspraak.

Contact met Bouwbedrijf Prinsen V.O.F.

Bel of mail ons gerust, we staan u graag te woord!Contact